سیستم چند ارزی پیوند
اگر قصد دارید با کشورهای مختلف چه برای صادرات و چه واردات مراوداتی داشته باشید، سیستم چند ارزی اصلیترین نیاز شما در امور حسابداری خواهد بود. به عبارت دیگر این سیستم میتواند در زمینه تبادل مالی با دیگر کشورها، محاسبه سریع مالیات خارجی و مدیریت صرافی، کار را برای شما آسانتر کند.
خبر خوب این است که سیستم چند ارزی پیوند با داشتن امکانات تخصصی و بهروزرسانیهای منظم آماده است تا به عنوان دست راست شما حسابداری چند ارزی کسب و کارتان را قوت بخشیده و به طور حرفهای به محاسبه نرخ ارز، انجام تراکنشهای مختلف، ارائه گزارشات جامع و کامل، پیشبینی رشد و بازدهی کسب و کار و... بپردازد.
ماژول های حسابداری پیوند
- سیستم حسابداری و مالی
- سیستم حقوق و دستمزد
- سیستم خزانه داری و بانک
- سیستم تعریف پروژه و مرکز هزینه
- سیستم دارایی ثابت ( اموال)
کاربرد سیستم چند ارزی و اهمیت آن
تصور کنید محصولی تولید کردهاید که در ایران بسیار فراوان است. برای مثال قصد دارید به یکی از کشورهای خارجی همسایه فرش صادر کنید. طبیعتاً در این معاملات باید از دلار به عنوان ارز بینالمللی استفاده کنید یا به سراغ ارز رایج همان کشور بروید.
در این شرایط ممکن است با مشکلات بسیاری جهت ثبت این عملیات در دفاتر حسابداری معمولی خود مواجه شوید؛ اما با وجود سیستمهای چند ارزی این امکان برای شما فراهم است که به خوبی این مشکلات را مدیریت کنید.
از سوی دیگر اگر بخواهید یک کارمند خارجی در مجموعه خود استخدام کنید، نیاز دارید حقوق او را بر اساس ارز همان کشور محاسبه و پرداخت کنید که با وجود سیستم چند ارزی این کار به سادگی قابل انجام است. همچنین میتوانید در پایان دوره مالی سود و زیان حاصل از معاملات ارزی خود را در کمترین زمان محاسبه کنید.
محاسبه سود و زیان تسعیر ارز از دیگر کاربردهای مهم حسابداری چند ارزی است. درواقع سود و زیانی که با توجه به نوسانات ارزی به شما وارد میشود، همان سود و زیان تسعیر ارز نامیده میشود.
دقت داشته باشید که تسعیر ارز در صورتهای مالی بسیار مؤثر است. سیستمهای چند ارزی به راحتی میتوانند این صورتها را با وجود چند ارز مختلف محاسبه کرده و در اختیار مدیران سازمان مربوطه قرار دهند. از این قبیل صورتهای مالی میتوان به ترازنامه و صورت وجوه نقد اشاره کرد.
همچنین عملیاتی که در شعبههای مختلف یک کسب و کار انجام میشوند، درنهایت باید در شعبه مرکزی نیز ذخیرهسازی شوند. علاوه بر این ممکن است شما به عنوان مدیر سازمان بخواهید با استفاده از گزارشات حسابداری کلیه سازمان تصمیمهای مدیریتی بگیرید. محاسبه مابه التفاوت ارزهای مختلف از دیگر نیز کاربردهای این سیستم است.
درنهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که اهمیت سیستم چند ارزی زمانی مشخص میشود که شما با چند ارز مختلف که نرخهای متفاوتی دارند روبرو میشوید. در بسیاری کشورها کسب و کارها باید قسمتی از درآمد خود را به عنوان مالیات به دولت بپردازند که تنها با استفاده از سیستمهای چند ارزی میتوان از این میزان مالیات مطلع شد.
سوالات متداول | FAQ
۱. کاربرد حسابداری چند ارزی چیست؟
شیوه خاصی از حسابداری است که در آن چندین ارز مختلف در محاسبات وجود دارند و باید همسان شوند.
۲. آیا حسابداری چند ارزی فقط برای صرافیها است؟
خیر شرکتهای چند ملیتی و کسب و کارهایی که با خارج از کشور تبادلات مالی دارند نیز نیازمند سیستم چند ارزی هستند.
۳. بهترین سیستم چند ارزی چه ویژگیهایی دارد؟
برخورداری از قابلیتهای متنوع، سرعت و دقت بالا، بهروزرسانی نرخ ارز به شکل لحظهای و...
ماژول های حسابداری پیوند
در رابطه با این نرم افزار بیشتر بخوانید :
مزایای سیستم چند ارزی
1. افزایش سرعت در عملکرد ارزی
کنترل و مدیریت آسان سفارشات خارجی و تهیه صورتهای مالی پیشرفته شامل صورت سود و زیان، ترازنامه، اظهارنامه مالیاتی و... فقط بخشی از قابلیتهای این سیستم هستند.
2. استفاده همزمان از چند ارز مختلف
امکان ثبت چندین نرخ ارز در یک روز و تعریف ضریب تبدیل ارزها به یکدیگر و همچنین صدور سند تسعیر در صورت تغییر نرخ برابری ارز به ریال در این سیستم وجود دارد.
3. بهروزرسانی نرخ ارز به شکل لحظهای
این ویژگی به خصوص در شرایط کنونی که با نوسانات لحظهای نرخ ارز مواجه هستیم، بسیار حیاتی و مهم است و تأثیر بسزایی در افزایش موفقیت و بازدهی معاملات شما خواهد داشت.
4. انجام طیف گستردهای از معاملات
از دیگر مزایای سیستم کنترل چند ارزی باید به این موضوع اشاره کنیم که شما میتوانید مبالغ مختلف ارز موردنظر را در سیستم وارد کرده و درنهایت سیستم بر اساس نرخ مبادله در جدول نرخ ارز به سرعت مبلغ را به نرخ ارز اصلی بهروز کند.
همچنین میتوانید انواع تراکنشهای چند ارزی همچون نقل و انتقالات مختلف را در این سیستم ثبت کنید. دقت داشته باشید که به صورت کلی از میان گزینههای زیر میتوانید بهترین نرخ ارز را بر اساس نیازهای کسب و کار خود انتخاب کنید:
- نرخ تبادلات ارز روزانه
- نرخ تبادلات ارز ثابت
- نرخ تبادلات ارز مستقیم و غیر مستقیم
- نرخ تبادلات ارز تاریخی
هر کدام از این گزینهها امکانات مختلفی را در سیستم چند ارزی در اختیار کاربر قرار میدهند. از سوی دیگر اگر حسابهایی برای املاک و مستغلات خود دارید که نباید تحت تأثیر نرخ ارز قرار گیرند، میتوانید نرخ مبادله متفاوتی را برای همان ارز مشخص کنید.
5. دریافت گزارشات حرفهای در لحظه
از دیگر مزایای این سیستم این است که هر زمان که نیاز داشتید میتوانید موجودی اقلام را هم با نرخ ارز خارجی و هم با نرخ ارز اصلی تحویل بگیرید. امکان اخذ گزارش با ارز دوم نیز در این سیستمها میسر است. این قابلیت بهویژه در خارج از کشور که مجبور به ارائه گزارش با ارز محلی هستید، بسیار مهم و کاربردی است.
درواقع با دسترسی به گزارشات جامع از سیستم مالی کسب و کار بینالمللی خود، میتوانید به راحتی آن را رشد داده و نقاط ضعف و قوت کسب و کارتان را شناسایی و ارزیابی کنید.
6. پیشبینی مالی چند ارزی
مزیت دیگر سیستم چند ارزی این است که بدون اینکه به فایلهای جداگانه یا سایر برنامهها نیاز داشته باشید، با وجود آن میتوانید به پیشبینی بازار مالی با ارزهای خارجی بپردازید.
به واسطه گزارشات حرفهای و دریافت به موقع آنها مدیران میتوانند نقدینگی را کنترل کرده و پیشبینیهای دقیقتری از بازار مالی داشته باشند که درنهایت به اتخاذ تصمیمات منطقیتر منجر میشود.
7. سفارشیسازی فاکتورها
در زمان صدور صورت حساب مشتری که با ارز متفاوت از شما کار میکند، تبدیل به ارز مناسب در این سیستم بسیار ساده و سریع خواهد بود. معمولاً سیستمهای چند ارزی از انواع ارزها و زبانهای مختلف زیر پشتیبانی میکنند:
- انگلیسی
- دانمارکی
- فرانسوی
- آلمانی
- هلندی
- استونیایی
در هر فاکتور شما این امکان را خواهید داشت که ارز و زبان موردنظرتان را انتخاب کنید. زمانی که برای یک مشتری، ارز خاصی را انتخاب میکنید، این ارز به شکل پیشفرض در تراکنشها یا فاکتورهای آینده نیز در نظر گرفته میشود و هر بار لازم نیست ارز را مجدداً تعیین کنید.
8. نظارت بر فاکتورها و هزینهها با چند ارز مختلف
از محبوبترین مزایا و ویژگیهای سیستم چند ارزی داشبوردی است که در آن صاحبان کسب و کارهای کوچک میتوانند مانند آنچه در نرم افزار حسابداری شرکتی است، در یک نگاه اطلاعات مفید کسب و کار خود همچون درآمد، سود کلی، میزان هزینهها و دخل و خرج را مشاهده و بررسی کنند.
در سیستمهای چند ارزی برای هر ارزی که به وسیله آن تجارت میکنید یک داشبورد وجود دارد. جابجایی بین آنها بسیار ساده است و هر زمان که بخواهید میتوانید میان آنها با یک کلیک سریعاً جابجا شوید.
البته اگر میخواهید عمیقتر امور مالی خود را کنترل و مدیریت کنید، لازم است دادههای مالی را با حسابدار یا حسابرس خود به اشتراک بگذارید؛ به این ترتیب کارکنان میتوانند تمامی امور مالی را به راحتی کنترل کرده و وظایف خود را به انجام برسانند.
درنتیجه، خود شما میتوانید گزارشات مالی را بررسی کرده و به بهترین نحو به مدیریت کسب و کارتان بپردازید. به این منظور میتوانید گزارشاتی همچون جزئیات فاکتور، درآمد متوسط مشتری، گزارش هزینه و سود و زیان را در هر ارزی که با آن فعالیت میکنید به طور کامل مشاهده کنید.
9. کمک به مدیریت ریسک
ماهیت نوسانات نرخ ارز، همواره ریسک قابل توجهی را برای مشاغل فعال در حوزه تجارت بینالمللی ایجاد میکند؛ اما با وجود سیستم حسابداری چند ارزی این ریسکها کاهش پیدا میکنند. درواقع وجود این سیستم کمک میکند کسب و کارها همیشه تصویر دقیقی از وضعیت مالی خود داشته باشند و ریسک ارز خارجی را به طور مؤثر مدیریت کنند.
خرید سیستم چند ارزی پیوند
اگر به دنبال یک سیستم حسابداری چند ارزی حرفهای و بهروز هستید که خیال شما را از از بابت کارایی سیستم مدیریتی چند ارزی کسب و کارتان کاملاً آسوده کند و از قیمت مقرون به صرفهای نیز برخوردار باشد، قطعاً سیستم چند ارزی پیوند بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
پی حساب با تکیه بر دانش و تخصص تیم مجرب خود و بهرهگیری از علم روز دنیا در عرصه حسابداری اقدام به تولید انواع سیستمهای حسابداری با دقت و سرعت بالا کرده است و شما عزیزان میتوانید پیش از خرید نسخه کامل، ابتدا از نسخه دمو یا آزمایشی این سیستمها استفاده کنید.
همچنین کارشناسان خبره ما تا انتهای مسیر همراهتان خواهند بود و کلیه آموزشها و تنظیمات لازم را در اختیار شما قرار خواهند داد. جهت اطلاع از قیمت و شرایط خرید فقط کافی است همین حالا با ما تماس حاصل کنید تا تجربه خریدی لذتبخش و مطمئن را برایتان رقم بزنیم.
سیستم های حسابداری پیوند
- سیستم پیمانکاری
- سیستم گردش کار (فرآیند ساز) یا Workflow
- سیستم تامین کنندگان و انبار
- سیستم تولید
- سیستم ارتباط با سامانه مودیان